Opinie Klientów 66projekt.pl

Opinie na temat obsługi w sklepie internetowym 66projekt.pl

Zapytania o opinie na temat obsługi zbierane po wykonaniu zamówienia w sklepie internetowym. Opinie wyświetlają się losowo.

Powered byCusRev
4,9
Na podstawie 703 recenzji
Mateusz Danielewski
Mateusz Danielewski
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
3 tygodnie temu
PRZEMYSŁAW
PRZEMYSŁAW
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
4 tygodnie temu
PRZEMYSŁAW
PRZEMYSŁAW
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
4 tygodnie temu
Magda
Magda
Recenzent
5/5
2 lata temu
Komisja Z.
Komisja Z.
Recenzent
5/5
2 lata temu
Agata Malinowska
Agata Malinowska
Recenzent
5/5

Z całego serca polecam. Obsługa na najwyższym poziomie. Pracownicy serdeczni i przede wszystkim pomocni! Czas realizacji zamówienia wręcz ekspresowy! Jako grupa studentów jesteśmy bardzo zadowoleni z koszulek wyjazdowych! Nadruki świetne!

2 lata temu

Opinie na temat produktów 66projekt.pl

Zapytania o opinie na temat zamówionych produktów zbierane conajmniej po tygodniu użytkowania. Opinie wyświetlają się losowo.

Powered byCusRev
Mateusz Danielewski
Mateusz Danielewski
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
3 tygodnie temu
PRZEMYSŁAW
PRZEMYSŁAW
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
4 tygodnie temu
PRZEMYSŁAW
PRZEMYSŁAW
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
4 tygodnie temu
PRZEMYSŁAW
PRZEMYSŁAW
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
4 tygodnie temu
PRZEMYSŁAW
PRZEMYSŁAW
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
4 tygodnie temu
PRZEMYSŁAW
PRZEMYSŁAW
Zweryfikowany właścicielZweryfikowany właściciel
5/5
4 tygodnie temu

Opinie zebrane przez wizytówkę Google

Opinie klientów, którzy podzielili się swoimi uwagami poprzez naszą wizytówkę w wyszukiwarce Google

Robet Gałązka
Robet Gałązka
2022-03-01
Są poprostu najlepsi
Ewelina Jastrząbek
Ewelina Jastrząbek
2022-02-15
Szybko i sprawnie. Miła obsługa.
siema tu dodo
siema tu dodo
2022-02-04
Jak zawsze miło i sypatycznie wszystko załatwione na 100%
D K
D K
2021-12-25
Dostaliśmy prezent to ładnie jeśli firma pamięta o swoich klijentach
Jan Paweł Popowski
Jan Paweł Popowski
2021-10-11
Świetna Ekipa i doskonała robota!!! Polecam :)))
Weronika Hałasik
Weronika Hałasik
2021-06-24
Polecam 66projekt za profesjonalne wykonanie i ekspresową realizację. Wielkie podziękowania dla Pana Damiana i Pana Mirka :)
Grzegorz Kurek
Grzegorz Kurek
2021-04-02
Super miejsce wspaniała i rzetelnabfirma

Opinie zebrane w Social Media

Opinie klientów, którzy podzielili się swoimi uwagami poprzez Facebooka

Wartecka Klaudia
Wartecka Klaudia
2021-08-25
poleca
Z całego serduszka polecam tą firmę :) Usługa nadruku wykonana sprawnie, szybko i bez zarzutu - za rozsądną cenę. W szczególności dziękuję sympatycznemu Panu Damianowi, który bardzo szybko zorientował się o co mi chodzi i nadruk zaprojektował fenomenalnie!
Michał Skokowski
Michał Skokowski
2021-05-14
poleca
Najlepsza agencja w Poznaniu! Profesjonalne podejście i pełna opieka oraz wsparcie od samego początku procesu zamówienia, niezależnie od jego wielkości. Polecamy i wrócimy na pewno!
Hubert Reiss
Hubert Reiss
2020-12-07
poleca
Polecam! Super kontakt i wsparcie od ekipy 66projekt.pl w realizacji zamówienia na "wczoraj" 💪 Jakość i wykonanie koszulek 🥇🔝
Marcin Marcin
Marcin Marcin
2020-07-27
poleca
Niezwykle profesjonalne podejście do klienta. Bardzo szybka realizacja, bezproblemowy kontakt z panem Sebastianem praktycznie 24h na dobę :) Nadruki wysokiej jakości, materiał produktów tez rewelacja. Mega profeska, projekt Wędkarska Mafia rozpoczęty z niezłym pierdzielnięciem za sprawą 66projekt! Polecam, godfather Marcin.
Gosia Jazel
Gosia Jazel
2020-05-30
poleca
swietne miejsce , bede wracać! Dolina Cybiny potrzebuje rozgłosu #dolinacybinychrońmy
Mikołaj Nowicki
Mikołaj Nowicki
2019-11-21
poleca
Polecam w 100%. Profesjonalizm i super jakość.
Magdalena Bagrowska
Magdalena Bagrowska
2019-09-09
poleca
Zawsze szybko i profesjonalnie!
Oskar Masłek
Oskar Masłek
2018-10-25
poleca
Profesjonalnie, szybko i na temat ;) Polecam gorąco współpracę z firmą 66projekt :)
Monika Kmieć
Monika Kmieć
2018-04-19
poleca
Dziękuje za oklejenie całego mojego lokalu Eat Sweet & Stay Fit Piekary 25 Poznań <3 dziękuje tez za super naklejki, ulotki i wizytówki. Projekt świetnie wykonany, mega pomysły, szybka realizacja. Panowie są przemili! Gdy zapytałam o wykonanie projektu "na już" nie było żadnego problemu. Nie ma dla Panów rzeczy niemożliwych :) Szkoda, że nie ma opcji 6 gwiazdek, bo w tym wypadku 5 to za mało.